Mijn naam is Henk-Jan Eising. Ik heb mijn hele werkzame leven gewerkt in marketing, commercie en management. In eerste instantie voor verschillende grote en kleine ondernemingen. Daarna heb ik een eigen ondernemingen opgezet in marketing en sales.

Ik ben Marketing2Morrow begonnen om ondernemers te helpen bij hun "Customer Journey". De Customer Journey is het hele pad dat ondernemingen moeten bewandelen om tevreden klanten te genereren vanuit prospects.

In de loop der jaren heb ik veel verschillende marketing vormen en technieken voorbij zien komen, de een succesvoller en blijvender dan de ander. Voor mij heeft dat nu geresulteerd in het volgen van de Inbound Marketing Methodology. In deze strategie wordt mijn visie met betrekking tot marketing, 'Marketing moet door de hele organisatie worden gedragen anders heeft het weinig zin', het beste vertegenwoordigd.

Wil je meer informatie over wat Inbound Marketing is en wat het voor jouw bedrijf kan betekenen, neem dan contact met me op, telefonisch of via email.